Romain St

Show info +
IMG_20161007_133335Processed with VSCO with hb1 presetIMG_6075IMG_8709
© 2017 Mork Ulnes Architects | All rights reserved

 

Romain St

Hide info -

Romain is a renovation of a typical 1950’s San Francisco home to accommodate two generations of a family. A new vertical addition to the two story home creates three distinct zones: living quarters for a mother on the ground level; a new bedroom suite, deck, and home office for a couple on the third level; and a shared living space, deck, and kitchen on the second level. Each zone is rendered in a slightly different tone. The ground level is rendered in grey, the third level in white, and where the two meet there is a continuous ‘horizon line’—grey against white—that cuts through the second level, marking everything that is shared.

Team

Grygoriy Ladigin, Casper Mork Ulnes, Kyle Anderson, Alicia Hergenroeder, Phi Van Phan

Photography

Mork Ulnes Architects